Uuvuttavatko työaikarutiinit ja tarvitsetko TyöaikanappiTM -kellokorttia?

Raportoivatko työntekijäsi tuntinsa toisinaan myöhässä? Joudutko toistuvasti penäämään tuntilappuja pitkin työmaita? Saatko työaikakirjauksiasi faksilla, kirjepostilla, sähköpostilla ja ties millä? Taotko työaikakirjauksia käsityönä eri järjestelmiin?

Onko työaikojen seuraaminen reaaliaikaisesti mielestäsi hankalaa tai mahdotonta? Uuvutko joka kerta työtaakkasi alle, kun joudut setvimään työtunteja, siirtämään ne palkanlaskentaan ja asiakaslaskulle käsityönä?

Työaikanappi™ on ylivertainen tapa toteuttaa työajanseuranta ja kerätä työtunnit ja siirtää ne automaattisesti palkanlaskennan ja laskutusjärjestelmän käyttöön.  

Saat palvelun käyttöösi 5 minuutissa. Lue lisää...

 

Lataa Työaikanapin pikaesite.

Automaattiset työaikakirjaukset ja langaton lukulaite.Hallitsetko monta eri työehtosopimusta?

Muistatko ulkoa työehtosopimuksen sisällön? Voitko tehdä työehtosopimusmuunnelman vaikka jokaiselle työntekijällesi erikseen?

Työaikanappi osaa tulkita työehtosopimukset. Se lähettää työaikatiedot taustajärjestelmään, joka tulkitsee työehtosopimukset esimiehen määräämällä tavalla.

Varmistu alkajaisiksi, että maksat palkat ja laskutat sopimusten mukaan.

Selvitä tilanteesi pikatestillä. Saat korjausehdotukset sähköpostiisi saman tien. Lue lisää...Aloita Työaikanapin käyttö nyt

Työaikanappi on lähikenttätunnistukseen perustuva tagi, jonka avulla otat haltuusi työntekijöidesi tunnit ja työvuorosuunnittelun. Hanki työntekijöillesi Työaikanappi ja työpisteisiisi langaton Työaikanapin lukulaite.

Työaikanapin perushinta on 5 euroa/käyttäjä/kuukausi. Yhden tagin hinta on yksi euro. Langattoman lukulaitteen hinta 200 euroa. Katso tarkemmat hinnat hinnastosta tai pyydä tarjous.

Klikkaa tästä ja aloita käyttö saman tien. Saat ensimmäiset 30 päivää ilman kuukausimaksuja.

Voit lopettaa koekäytön koska tahansa. Jos olet tyytyväinen järjestelmään, jatkat vain käyttöä. Pääset myöhemminkin irti järjestelmästä sekunnin irtisanomisajalla, jos olet tyytymätön. Lue lisää...tuntitohtori_banner.gif
Työaikakirjaukset
Työaika
napilla

työaikakirjaukset matkapuhelimella

Testaa itse, kuinka helppoa se on

 


Tuntitalkkarin pikaopas

Laskutatko työtä
tuntikirjausten perusteella?

Suunnitteletko henkilöstösi työvuoroja?

Muistatko ulkoa työehtosopimukset?

Lasketko palkat työaikalistojen perusteella?


Tuntitalkkarin pikaopas kertoo, miten
selvität työsi kannattavuuden ja varmistat,
että tunteja ei jää laskuttamatta.

 

painike_tilaa.gif

 

 

 

Työaikakirjaukset Työaikanapilla